BOOKING


 

Hotel Miami Tossa de Mar

Hotel Miami de Tossa de Mar intentarem fer-los sentir com a casa. Gay friendly. Recomanat per a vacances en família.

L’Hotel:

Hotel de gestió familiar i estil senzill, situat al centre de la petita i bonica població de Tossa de Mar. A 50 mtrs es troba l’estació de taxis i autobusos. La platja es troba a cinc minuts passejant, uns 500 mtrs, de l’Hotel Miami de Tossa de mar. L’orografia fa d’aquesta petita vila de la Costa Brava un lloc idoni per a la pràctica d’alguns esports. Senderisme, ciclisme de muntanya, ciclisme de carretera, vela, caiac, … els mes habituals. L’hotel té capacitat per emmagatzemar les bicicletes dels clients. Hi ha wifi gratuït a tot l’hotel. Adjunt a l’hotel hi ha un Bar-Restaurant, de direcció o gerència diferent de l’hotel, on poden esmorzar els clients de l’hotel. Davant del Hotel Miami hi ha una farmàcia, una cafeteria-pastisseria, un estanc i un supermercat. Zona cèntrica de la població envoltat d’comerços i bancs.
recepció:

A la recepció de l’hotel poden contractar des d’excursions guiades a pobles i ciutats amb encant propers (Besalú, Girona, Barcelona, ​​Cadaqués …), passant a la venda de tiquets per a competicions esportives (Fórmula 1, Moto GP, entrades per a partits de la lliga BBVA del RCD Espanyol i FC Barcelona …), fins a la venda d’entrades i / o excursions per visitar els museus més importants de Catalunya (MMdT, Museu Dalí, Museu Marítim …). Es poden comprar tiquets per al “Carrilet” de Tossa, parcs aquàtics propers … Es poden llogar bicicletes de Muntanya, de passeig, de ruta, quads, ciclomotors, cotxes, vaixells de luxe, caiacs i experiències de submarinisme.

Comunicació de l’Hotel Miami de Tossa de Mar:

Miami de Tossa està ben comunicat. Tenim a penes 30 km de l’aeroport Girona-Costa Brava (30 “aprox. Amb cotxe) i a uns 100 km de l’Aeroport de Barcelona (1’20” aprox amb cotxe). A aproximadament 30 km de Tossa de Mar trobem el camp de golf PGA de Caldes de Malavella. A 1 Hora de camí per autopista podem visitar el Museu Dalí de Figueres. Més a prop queda Girona. ppara poder visitar el seu espectacular “Call Jueu” i les seves catedrals. També són visites obligades Besalú i el seu pont. Amb la seva ciutat medieval jueva (Aprox. 1 hora). Cadaqués, un altre poble pintoresc de la Costa Brava.

 

 

www.tossademar.cat

www.infotossa.com/ca